İzmir ekibi Engelsiz Ceylanlardan son anda kurtuldu

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Liginin ikinci haftasında Şanlıurfa temsilcisi Ceylanpınar Belediyesi Engelli Basketbol Takımı ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Engelli basketbol takımı karşı karşıya geldi.

SPOR 7.10.2019 13:40:19 1450 0
İzmir ekibi Engelsiz Ceylanlardan son anda kurtuldu

 

Ceylanpınar kapalı spor salonunda oynanan maçta Süper Ligin favori isimlerinden olan ve Avrupa Ligi-3 finallerini üçüncü olarak tamamlayan İzmir Büyükşehir Belediyesine nefes aldırmayan Engelsiz Ceylanlar son saniyeye kadar büyük bir mücadele verdi.

Maçın ilk periyotları çekişmeli geçerken misafir takım birinci periyodu 16-18'lik skorla kapattı. Engelsiz ceylanlar rakibini adım adım takip ederken İzmir Büyükşehir Belediyesi ilk yarıyı 35-38'lik skorla tamamladı.

Engelsiz Ceylanların üst üste attığı sayılara rağmen İzmir temsilcisi üstünlüğü elden bırakmadı. İkinci yarı da İzmir Büyükşehir Belediyesi üçüncü periyodu 51-63'lık skorla tamamlarken maç misafir takım İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 64-74'lük üstünlüğü ile son buldu.

Ceylanpınar Belediyesi Engelli Basketbol Takımı Teknik Direktörü Metin İdoğ, ilk hafta maçını 50 sayı farkla kazandıklarını hatırlatarak ikinci haftada galibiyet serisini devam ettiremediklerini belirtti. Takım oyuncularının son saniyeye kadar maça asıldıklarını belirten İdoğ, "Maçın bizi zorlayacağının farkındaydık. İzmir ekibi güçlü bir takım. Biz ise ligde daha yeniyiz. Bu maçı alsaydık bizim için büyük bir engel aşılmış olacaktı. Ancak daha yolun başındayız." diye konuştu.

 

canlı tv

film izle

teknoloji