İmamoğlu, Küçükçekmece’de vatandaşlarla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ile birlikte ilçe turu yaptı.

GÜNCEL 4.03.2024 18:05:23 69 0
İmamoğlu, Küçükçekmece’de vatandaşlarla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’nin ilk adresi, Atatürk Mahallesi’ndeki İkitelli Cemevi oldu.  

Cemevi buluşmasının ardından Kanarya Mahallesi’ne geçen İmamoğlu ve Çebi, semt pazarı ziyareti öncesinde, CHP İstanbul milletvekili Türkan Elçi ile birlikte Bitlis Şetek Ortakapı Köyü Derneği’nde ağırlandı. Dernek ziyaretinden sonra pazara geçen İmamoğlu, esnaf ve vatandaşlarla buluşarak, sohbet etti.

Vatandaşlardan İmamoğlu’na burs, yurt, kreş ve kent lokantası teşekkürü

İmamoğlu, bir kadın vatandaşın “Çocuklara burs verdiğin için çok teşekkür ederim. Yurt yaptınız, çok teşekkür ederiz” sözlerini “Ne demek? Başım gözüm üstüne. Yine vereceğiz. Bu sene 100 bin gencimize 15’er bin lira vereceğiz” şeklinde yanıtladı.

 Aynı konu, başka bir vatandaşın daha gündemindeydi. Vatandaş, “İki tane üniversite öğrencisi okutuyorum. Okuttum da. İkisine de burs verdiniz. Teşekkür ederim. Hiçbir partiye üye de değilim, bir şey de değilim. Tarafsızlığınız için size teşekkür ederim. Başarılar dilerim” deyince, İmamoğlu, “Eyvallah. Ne mutlu bana. Bu sene iki katını vereceğiz” yanıtını verdi.

“Burası gibi bir yere çok güzel bir kreş açmışsınız”

Bir başka kadın vatandaşın gündeminde ise, kreşler vardı. İmamoğlu’nun, “Kızım, kreşinizde bu sene başladı. Çok da memnunuz. Burada, Yuvamız İstanbul’da. Yani burası gibi bir yere çok güzel bir kreş açmışsınız” diyen bir anneye yanıtı, “Çok memnun oldum. Kızımızı öpüyoruz. Daha yapacağız inşallah. Küçükçekmece Belediyemiz de açıyor. Biz de açacağız” oldu.

Hibya Haber Ajansı