İlkokul öğrencilerinden Ceylanpınar Belediyesine Ziyaret

Ceylan İlkokulu ikinci sınıf öğrencileri temizlikte farkındalık oluşturmak amacıyla Ceylanpınar Belediye Bakanı Feyyaz Soylu'yu ziyaret ederek hazırlamış oldukları resim ve karton çalışmaları Başkan Soylu'ya hediye ettiler.

YEREL 23.02.2020 21:35:00 2049 0
İlkokul öğrencilerinden Ceylanpınar Belediyesine Ziyaret

Temizlik alışkanlığı kazanmak, hijyen ve temiz çevre farkındalığı oluşturmak amacıyla Ceylan ilkokulu ikinci sınıf öğrencileri tarafından Ceylanpınar Belediyesi ziyaret edildi. Temizlik ile ilgili hazırlamış oldukları resim ve karton çalışmalar ile belediyeye gelen öğrencileri Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, karşıladı. Öğrencileri makamında ağırlayan Başkan Soylu, öğrencilerden Fatih Erten'i makamına oturttu. Erten, belediye başkanı makamında temizlikle ilgili yapılması gerekenleri anlattı.

Belediye Başkanı Soylu, ziyaretin gerçekleşmesini sağlayan okul idareci ve öğretmenlerine teşekkür ederek, "Temizlik belediyemizin asli işlerindendir. Öğrencilerimiz yapmış oldukları ziyaret ile bunu bize bir kez daha hatırlattılar. Ziyaretleri dolayısı ile öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Ceylan İlkokulu Müdür Yardımcısı Özlem Yakut ise öğrencilerde temizlik ve hijyen konusunda farkındalık oluşturmak için böyle bir proje hazırladıklarını ve bu proje kapsamında Ceylanpınar Belediyesini ziyaret ettiklerini söyledi.

Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, çocuklara ikramda bulunurken çekilen hatıra fotoğrafının ardından öğrenciler belediyeden ayrıldı.