İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Zeydan KURT’un Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı :

.

EĞİTİM 12.09.2022 12:40:00 1949 0
İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Zeydan KURT’un Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı :

Yeni bir öğretim yılına başlarken geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, onlara en iyi imkânları sağlamaya çalışan ailelerimizin ve büyük fedakârlıklarla yurdun her köşesinde hizmet veren öğretmenlerimizin heyecanını ve coşkusunu yürekten paylaşıyorum.

Sevgili Öğrencilerimiz,

Yeni bir döneme başlarken sizlerden beklentimiz; inanç ve gayret içinde derslerinize sımsıkı sarılmanız ve hayalini kurduğunuz hedeflerinize ulaşmak için gereken adımları atmanızdır. Geleceğimizin teminatı sizlersiniz. Sizin başarınız, hepimizin başarısıdır. Hepinizi seviyor ve sizlere güveniyoruz.

Değerli meslektaşlarım,

Eğitim camiasının en önemli unsuru olan siz öğretmenlerimize iyi bir nesil yetiştirmek adına büyük görev düşüyor. Çocuklarımız ve yarınlarımız değerlidir; onları eleştirel ve yaratıcı düşünen, iletişim becerileri gelişmiş, araştıran, sorgulayan, problem çözebilen, bilgi teknolojilerinden faydalanabilen, bütün bu becerileri etkili ve güzel kullanabilen bireyler olarak yetiştirmek bizim asli görevimizdir.

2022-2023 eğitim-öğretim döneminin hep birlikte yeni mutluluk ve başarılara tanıklık edecek güzel bir yıl olmasını diliyorum dedi.