İlçe Emniyet Müdürlüğü Gezi Düzenledi

İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği?ne bağlı ekipler, Mevlana Mahallesi?nde bulunan Özel Rehabilitasyon Merkezi?ni ziyaret ettiler. Rehabilitasyon Merkezi?ndeki yaklaşık 30 öğrenci ve öğretmenlerine çeşitli hediyeler dağıttılar.

KÜLTÜR - SANAT 20.05.2013 12:36:51 2743 0
İlçe Emniyet Müdürlüğü Gezi Düzenledi
Ayrıca İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli bayan polis memurları SODES (Sosyal Destek Programı) kapsamında Ceylanpınar’da faaliyet gösteren kurs merkezini ziyaret ettiler. Buradaki kursiyerlerle sohbet ederek kursiyerlerin yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldılar.  Polis memurları, yapılan bu gibi çalışmalara her zaman destek olduklarını ifade ederek, kurs merkezinde kuaförlük, bilgisayar, okuma-yazma, dikiş-nakış, takı gibi konularda verilen eğitime yoğun bir ilgi olduğu söylediler.
 
Ceylanpınar İlçe Emniyet Müdürlüğü TEM Şube ekipliğine bağlı polisler tarafından Atatürk Barajı, Urfa Balıklı Göl, Eyüp Nebi Makamı ve Şanlıurfa Polis evindeki yemek programını kapsayan gezi düzenlendi. Ceylanpınar’daki bayanların kaynaşması, birçok sosyal kültürel ve tarihi zenginliklerimizi tanımalarını ve görmeleri adına geziye yaklaşık 80 bayanın katılımı sağlandı.