İBRAHİM TATLISES 12 YIL ARADAN SONRA SAHNEYE ÇIKTI

.

KÜLTÜR - SANAT 24.09.2021 11:51:00 2969 0
İBRAHİM TATLISES 12 YIL ARADAN SONRA SAHNEYE ÇIKTI

"İmparator" lakabıyla tanınan Şanlıurfalı ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, 12 yılın ardından "Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri" kapsamında Kuruçeşme Açıkhava'da sahneye çıktı. Poll Production organizasyonuyla düzenlenen konserde sanatçı için özel bir dekor tasarlanırken, geniş bir orkestra ekibi Tatlıses'e eşlik etti. Yıllar sonra sahneye çıkacağı için hiç bir masraftan kaçmayan Tatlıses'in özel dekoruna 1,5 Milyon Lira harcandı. 

Sahneye çıktığı ilk anda duygusal anlar yaşayan Tatlıses, konseri kendisine çıkmış bir milli piyango olarak tanımladı ve "Allah, 'Yürü ya kulum' derse, kimse ona 'Dur' diyemez. Her şey de Allah'tan gelir. Sizleri seviyorum, sayıyorum. Mutluyum." diye konuştu. Yıllar sonra sahnede olmanın heyecanı ve coşkusu ile hayranlarına keyifli saatler yaşatan Tatlıses büyük destek gördü. 

DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

Ünlüler akın ettiği konserde Gülben Ergen ve Şafak Sezer de sahneye çıkarak Tatlıses'le eğlenceli anlar yaşadı. Yıllar sonra konser veren Tatlıses, Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında 24 Eylül Cuma ve 25 Eylül Cumartesi günleri de sahneye çıkacak.