HÜDA PAR: Başkanı Özaslan Suruçun sorunlarını güdeme aldı.

.

YEREL 29.09.2023 13:44:00 444 0
HÜDA PAR:  Başkanı Özaslan Suruçun sorunlarını güdeme aldı.

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan, Suruç'ta altyapı çalışmalarının gecikmesi dolayısıyla halkın yaşamış olduğu mağduriyetleri dile getirerek yetkililere bir çağrıda bulundu.

Her hafta Cuma günü saat 11.11'de Şanlıurfa'nın bir sorununu ve bu soruna yönelik çözüm önerilerini paylaşan HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan, bu hafta ise Suruç'ta altyapı çalışmalarının gecikmesi dolayısıyla halkın yaşamış olduğu mağduriyetleri dile getirerek yetkililere seslendi.

Suruç'a giderek altyapı çalışmalarının gecikmesi dolayısıyla halkın yaşamış olduğu mağduriyetleri yerinde inceleyen HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan "HÜDA PAR olarak bu hafta Suruç İlçe Başkanımız Sayın Yunus Fidan kardeşimle beraber Suruç'ta altyapı çalışmalarının gecikmesi dolayısıyla halkın yaşamış olduğu mağduriyeti dile getireceğiz ve yetkililere bir çağrıda bulunacağız" dedi.

Üvey evlat muamelesi yapılmasını kabul etmiyoruz

Üvey evlat muamelesi yapılmasını kabul etmiyoruz"Yeraltı kanalizasyonu iki yıldır yapılacak deniliyor. Önce kazıldı, su boruları döşendi. Şimdi bir daha kazılacak, aboneler verilecek. Hâlbuki bu aboneler kazıldığı zaman da verilebilirdi."
“Araçlarımız geçemiyor. Bütün araçların alt takımları rezil(mahvolmuş) bir vaziyette… Bütün araçlar sanayide.”
“Her taraf çukur, tekerim patladı. Yolda kaldım.”
“Şimdi tozdan, kışın da çamurdan çıkamayacağız.”
“Esnaflar hepsi perişan.. İçerideki ve dışarıdaki satılan eşyalar… Bunları vatandaşlar yiyor, içiyor. Her taraf toz duman içinde.”
“Ben kendim sucuyum. Böyle bir çalışma sistemi yok.”
"Boru yırtılmış, tamir etmeden tekrar kapatıyorlar. Hizmete karşı değiliz. Üvey evlat muamelesi yapılmasını biz kabul etmiyoruz" diyerek, yaşadıkları mağduriyetleri dile getirdiler.
Bu çalışmaların ivedi bir şekilde yapılması lazım
HÜDA PAR Suruç İlçe Başkanı Yunus Fidan ise "Yapılan bu çalışmaların ivedi bir şekilde yapılması lazım. Biz de HÜDA PAR olarak bu çalışmaların takipçisi olmaya devam edeceğiz" diyerek, yetkililere çağrıda bulundu.
Hizmet eziyete dönüşürse hepimiz buna itiraz ederiz.