Hüda Par İlçe Başkanından Eğitim-Sen`e Tepki

Okullarımızda Eğitim-Sen`li öğretmen istemiyoruz

EĞİTİM 19.04.2016 10:39:56 1639 0
Hüda Par İlçe Başkanından Eğitim-Sen`e Tepki
KESK'e bağlı Eğitim-Sen'in LGBTİ faaliyetleri içerisinde yer alması, şubelerinde LGBTİ komisyonlarının kurulması ve bu komisyonlardın eğitim yuvası olan okullarda çalışmalar sürdürmek istemesi alsancak escortiyle bir açıklama yayımlayan HÜDA PAR Ceylanpınar İlçe Başkanı Adnan Sağlam, Eğitim Sen'in bu girişimine sert tepki gösterdi.
Öğrenci velilerine çağrıda bulunan Sağlam,  "Okullarımızda sapkın düşünceleri destekleyen öğretmen istemiyoruz" diyerek, "Bu rezalete karşı sesimizi yükseltmeli ve bu sapkın düşünceleri eğitim yuvaları olan okullarımızdan uzak tutmalıyız." diye konuştu.
EĞİTİM SEN'Lİ ÖĞRETMENLER POTANSİYEL TEHLİKE
Sapkın fikirleri savunan her bir Eğitim-Sen'li öğretmenin bundan böyle öğrencileri cinsel sapıklığa özendiren potansiyel tehlike olarak görüleceğinin vurgulayan Sağlam, Müslüman halkın, bu azgın topluluğa sessiz ve tepkisiz kalmaması gerektiğinin altı çizildi. Eğitim-öğretim kurumlarında bilinçli olarak çocuklara ahlaksızlığın ve sapkınlığın aşılanmaya çalışıldığına dikkat çeken Sağlam, şunları söyledi:
“Okullarda cinsel sapıklığı ve azgınlığı yaygınlaştırmak maksadıyla Eğitim-Sen adlı eğitim sendikasının aktif bir şekilde harekete geçtiği gözlemlenmektedir. Daha önce bazı şubelerinde sapkın LGBTİ komisyonları kuran KESK'e bağlı Eğitim-Sen'in, ortak hareket etmek amacıyla sapkın LGBTİ'lerle ittifak kurmuş olmasını ibretle izlemekteyiz. Bütün şubelerinde bu komisyonları kurmaya çalışan Eğitim-Sen, böylece sapıklığı daha aktif bir şekilde sahiplenmeye ve yaygınlaştırmaya karar vermiş olup, bu sapık ittifakın ilk hamlesi olarak da okul ve iş yerlerine sapkın gay ve lezbiyenlik gibi cinsi sapıklıkları tanıtacak afişler asmak kararını alarak işe başlamıştır. Almış oldukları bu kararla öğrencileri bu lanetli fiile teşvik edecek ve rezilliklerini yaygınlaştırmaya çalışacaklarından en ufak şüphemiz yoktur. Eğitim-öğretim kurumlarında ahlak ve erdem ile yoğrulmuş bir eğitim verilmesi yerine çocuklarımıza sapıklık ve rezaletin aşılanacağı aşikârdır.”