Harran?da, ?başkanlık sistemi? anlatıldı

Şanlıurfa`nın Harran İlçe Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, yaptığı ev toplantısında başkanlık sistemini anlatarak, halkın en doğru kararı vereceğini söyledi.

GÜNCEL 3.01.2017 11:23:20 1265 0
Harran?da, ?başkanlık sistemi? anlatıldı

AK Partili Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, başkanlık sistemi hakkında bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor. TBMM Genel Kurulu’nda görüşülecek olan, başkanlık sistemini de içeren Anayasa değişikliği teklifi ile ilgili vatandaşların merak ettikleri soruları yanıtlayan Özyavuz, “Göreve denizli escortğimiz günden bu yana, her fırsatta halkın arasında oluyoruz. Haftada iki gün hane ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Bu hafta da Koyunluca, Tanınmış, Çiçek, Büyükyıldız ve Türkoğlu mahallelerimizde ziyaretler gerçekleştirdik. Muhtarlarımız, kanaat önderlerimiz ve halkımızla bir araya gelerek hem sorunlarını dinledik hem de başkanlık sistemi ile ilgili bilgiler aktardık” dedi.


Ziyaretlerin yanı sıra belediye meclis üyeleri, muhtarlar, kanaat önderleri ve vatandaşları da sık sık evinde ağırlayan Özyavuz, “Fırsat buldukça halkımızla bir araya gelip, başkanlık sisteminin ülkemize kazandıracaklarını anlatıyoruz. Gayet de olumlu sonuçlar alıyoruz” diye konuştu.