Haliliye?den Mahallelere Kültür ve Köy Evleri

Şanlıurfa?da Haliliye Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde yapılan muhtar evleri ve çok amaçlı salonların açılışı Faruk Çelik?in katılımı ile gerçekleşti.

GÜNCEL 7.07.2016 19:45:58 1268 0
Haliliye?den Mahallelere Kültür ve Köy Evleri
Haliliye Belediyesi tarafından vatandaşların kamu hizmetlerinden daha hızlı yararlanmalarını sağlamak amacıyla ilçedeki 19 mahalleye muhtar evi yaparken 34 mahalleye de çok amaçlı salon yaptı. Muhtar evi ve çok amaçlı salonların açılışı Haliliye ilçesi Çekçek Mahallesi’nde yapıldı. Açılışa,  Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol milletvekilleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
“BİZİ BİN YILLARDIR SAVAŞLAR BÖLEMEDİ, TERÖR ÖRGÜTÜ MÜ BÖLECEK”
Haliliye Belediyesi’nin toplu açılış ve anahtar teslim töreninde konuşan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, "Bizi bin yıldır savaşlar bölemedi, terör örgütü mü bölecek” dedi. 
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, “Bizi bin yıldır savaşlar bölemedi, terör örgütü mü bölecek. Allah aşkına denizli escort şey mi bu? Kime hizmet ettiklerini biz biliyoruz, bütün dünya biliyor. Şanlıurfa'da yüzlerce fabrika yapıldı eğer bu olaylar olmasaydı daha yüzlercesi de yapılacak. Bunun önünü niye kesiyorsunuz? Şanlıurfalıları mutsuz etmek için. Bu bölgede yaşayan insanları mutsuz etmek için uğraşıyorsunuz. Sözüm ona bölgede yaşayanlardan yana olduğunuzu söyleyeceksiniz. Geçin bunları. Bunlarla belki başkasını avutabilirsiniz ama bu bölgenin yüreğini, ciğerini, samimiyetini, bu topraklara, bu bayrağa, İslam'a bağlılığını bilen birisi olarak söylüyorum; size burada ekmek yok olmayacak da” şeklinde konuştu. 
Mahalle muhtarları kültür, taziye evlerinin anahtarlarını Bakan Faruk Çelik, Vali Güngör Azim Tuna, Ak Parti Şanlıurfa milletvekilleri Mehmet Akyürek, İbrahim Halil Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ve AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'den teslim aldılar.
 Anahtar teslim töreninin ardından toplu açılış töreni de gerçekleştirildi.