Geçinemeyen Şanlıurfalı Emeklinin Gözyaşları Ülke gündemine oturdu

.

YEREL 13.12.2022 14:20:00 934 0
Geçinemeyen Şanlıurfalı Emeklinin Gözyaşları Ülke gündemine oturdu

Şanlıurfa'nın yerelde sesi olan ve vatandaşın yaşadığı sorunları gündeme getirerek gerekli mercilere ileten Urfanatik gündemin nabzını belirlemeye devam ediyor.

Yaşamdan siyasete, tarımdan kültür ve sanata kadar birçok konuyu bünyesinde barındıran Urfanatik aynı zamanda Şanlıurfa'da yaşayan vatandaşların yaşadığı sorunları gündeme getirmeye devam ediyor. Kentte vatandaşlara asgari ücrete ve temel geçim malzemelerine gelecek olan zam ile ilgili soru sorduk.  3 bin 500 lira maaş alan Halil Çelik Geçinemediği için gözyaşlarına boğuldu.

Röportaja katılan amca “Ben 3500 TL alıyorum, para yetmiyor, geçinemiyoruz” dedikten sonra ağlamaya başladı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

3 bin 500 lira maaş alan Halil Çelik Geçinemediği için gözyaşlarına boğuldu. Çelik konuşmasında şu ifadelere yerdi:’’ Asgari ücretle birlikte diğer ürünlere de zam geliyor. Ben 3 bin 500 lira maaş alıyorum. Para yetmiyor, geçinemiyoruz. 3 bin lira ile nasıl geçinebiliriz? Yandırdılar bizi perişanız’ ’diyerek gözyaşlarına hâkim olamadı.

Kısa süre içeresinde sosyal medyanın gündemine oturan video birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından hızla paylaşılmaya başlandı.3 bin 500 lira maaşla geçinemediğini söyleyen Halil amcaya hayırseverler destek olmak istedi. Gözyaşlı adamın borcu ödendi ve iş imkânı sağlandı