Gazete İpekyol`a `En Başarılı Gazete` Ödülü

Adım Adım Anadolu Programının 10`uncu yılı kapsamında düzenlenen gecede Gazete İpekyol`a başarı ödülü geldi.

KÜLTÜR - SANAT 16.04.2015 14:30:33 3603 0
Gazete İpekyol`a `En Başarılı Gazete` Ödülü
"Adım Adım Anadolu Programı"nın 10'uncu yılına girmesi dolayısıyla Esentepe'deki Ziraat Odası Konferans Salonu'nda bir program düzenlendi.

Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, Harran Kaymakamı M. Selami Yazıcı, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Bozova Belediye Eş Başkanı Fatma Doğan, Viranşehir Belediye Eş Başkanı Filiz Yılmaz, bazı sivil toplum kuruluşu ve medya temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı. Adım Adım Anadolu Programı'nın yapımcısı ve sunucusu Uğur Eren tarafından sunuculuğu yapılan gecede siyaset, sivil toplum ve medya dünyasında başarılı olanlara ödülleri dağıtıldı.

Geçen 10 yılda Şanlıurfa'da ve sektöründe başarılı hizmetlerinden dolayı ödül alanlar arasında Gazete İpekyol da vardı. Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu'nun elinden ödülü alan Gazete İpekyol Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Arısüt, ödülü gazetecilik yaptığı esnada hayatını kaybeden, işkenceye ve şiddete uğrayan, cezaevine giren meslektaşları adına aldığını ve onları andığını belirtti.