Fakıbaba?nın İçinde Olduğu Otomobil Kaza Yaptı

Şanlıurfa?da seçim çalışmasından dönen AK Parti Milletvekili Adayı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba?nın da içinde bulunduğu otomobil kaza yaptı.

GÜNCEL 9.10.2015 10:56:03 1550 0
Fakıbaba?nın İçinde Olduğu Otomobil Kaza Yaptı
anlıurfa’da seçim çalışmasından dönen AK Parti Milletvekili Adayı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba’nın da içinde bulunduğu otomobil kaza yaptı. Kazada Fakıbaba ile birlikte olan İbrahim Kubat, İbrahim Aktaş, Bilal Satıcı, Koruma Polisi Ali Uygur ve köy muhtarı Ali Ateş çeşitli yerlerinden yaralandığı bildirildi. Kaza Birecik ilçesinden seçim çalışmaları dönüşünde otobanda oldu.,
İddiaya göre Fakıbaba'nın içinde bulunduğu araç önündeki aracı sollamaya çalıştı. Bu sırada Fakıbaba'nın telefonu çaldı. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik ile telefonla görüştüğü sırada şebeke gitmesin diye şoförü aracın hızını düşürdü. O sırada da sollamaya çalıştığı araba Fakıbaba'nın içinde olduğu araca çarptı. Bu temasla birlikte direksiyon hakimiyetini kaybeden Fakıbaba'nın şoförü bariyerlere çarparak durdu. Kaza sonrası yaralılar olay yerinden ambulanslarla Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi.Fakıbaba'nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Bu arada Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, hastaneye gelerek doktorlardan Fakıbaba ve diğer yaralıların sağlık durumuna ilişkin bilgi aldı.Fakıbaba'nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
KAZA FARUK ÇELİK İLE TELEFONLA GÖRÜŞTÜĞÜ ESNADA OLMUŞ
Fakıbaba'yı hastanede ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Çalışma Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Faruk Çelik ise kaza ile ilgili yaptığı açıklamada “Fakıbaba telefonla görüşme yapıyordum. Telefon kesilmesin diye araç yavaşlamış yavaşladığı sırada yapmış. Çarpma sesini duydum telefon açık kaldı Fakıbaba’nın inleme sesini duydum. Sonra şoförle konuştuk. Bilinçleri kapanmaması için Fakıbaba ile telefonda konuşmaya çalıştım.20 dakika sonra ambulans sesini duydum ve rahatladım ”dedi .