Eskişehir'den oda müziği konseri

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi kültür ve sanat etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Ulusal ve uluslararası pek çok yerde sahne almış, ödüllü beş sanatçının sahne aldığı gecede dinleyiciler keyifli anlar yaşadı.

KÜLTÜR - SANAT 31.01.2024 15:11:11 76 0
Eskişehir

Konserin ilk yarısında sahne alan piyano sanatçısı Birsen Ulucan ve keman sanatçısı Özcan Ulucan Ludwig van Beethoven’ın Keman-Piyano Sonatı op.24 adlı eserini ve S. Prokofiev Keman ve Piyano İçin Beş Melodi op.35 adlı eserlerini başarıyla icra ederek dinleyicinin beğenisini topladı.

Gecenin devamında keman sanatçıları Onur Akalın ve Nazlı Avcı, viyola sanatçısı Özcan Ulucan, çello sanatçısı Ozan Tunca ve piyano sanatçısı Birsen Ulucan’dan oluşan beşli Johannes Brahms’ın Piyanolu Beşli op.34 adlı eserini ustalıkla yorumlayarak müzikseverleri hayran bıraktı. Sanatçılara takdim edilen çiçeklerin ve uzun süre devam eden alkışların ardından konser son buldu.

Gelecek programda dünyaca ünlü piyano sanatçısı Gülsin Onay ve keman sanatçısı Erkin Onay aynı sahneyi paylaşacakları bir resital sunacak. 

Hibya Haber Ajansı

Anahtar Kelimeler: eskişehir'den oda müziği konseri