Eskişehir'de üretim tesislerine yönelik düzenlenen teknik geziler başladı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin “Kapımız da gönlümüz de herkese açık. Gelin, gezin siz karar verin!” mottosu ile üretim tesislerine yönelik düzenlediği teknik geziler başladı.

YAŞAM 29.02.2024 16:32:11 80 0
Eskişehir

Eskişehirliler, büyükşehir belediyesi yetkililerinin rehberliğinde ilk olarak yeni Halk Ekmek Unlu Mamuller Fabrikası’nı ziyaret etti.

Fabrika ile ilgili yetkililer tarafından yapılan sunumu dinleyen vatandaşlar, son teknolojiye sahip fabrikada el değmeden üretilen hijyenik ve sağlıklı ürünlerin tüm üretim aşamalarını da görme imkanı buldu. Vatandaşlar daha sonra Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’ne (ESKİ) geçerek İçme Suyu Arıtma Tesislerini gezdi.

Öte yandan Eskişehir Su Temin ve Dağıtım Scada Sistemi hakkında yetkililer ziyaretçilere bilgi verirken ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen de vatandaşlarla bir araya geldi.

Teknik gezilerin bir diğer durağı ise Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nın fidanlık üretim alanlarındaki seralar oldu. Yıllık bir milyon adet çiçek üretimi yapılan seralarda yetkililer tarafından bilgilendirilen vatandaşlar, üretim aşamalarını inceledi.

Hibya Haber Ajansı