Eskişehir'de “Farklı Zamanlarda” sergisi sanatseverlerle buluştu

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sanat ve Tasarım Fakültesi Görsel Sanatlar Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Pervin Kurbanzade’nin eserlerinden oluşan “Farklı Zamanlarda” adlı resim sergisi, Büyükşehir Belediyesi Kent Müzeleri Kompleksi Sergi Salonu’nda

KÜLTÜR - SANAT 23.02.2024 15:53:20 245 0
Eskişehir

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sanat ve Tasarım Fakültesi Görsel Sanatlar Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Pervin Kurbanzade’nin seçkin eserlerinden oluşan “Farklı Zamanlarda” adlı resim sergisi düzenlenen törenle sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Burada konuşan Başkan Vekili Hasan Ünal, birbirinden güzel eserleri ortaya çıkaran Pervin Kurbanzade’yi tebrik ederek, kadın sanatçıların sanattaki gücünün çok değerli olduğunu ifade etti. Pervin Kurbanzade de sergi hakkında bilgiler verdiği konuşmasında, kendisine olan desteği nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür etti.

Açılış sonrası protokol üyeleri ve sanatseverler eserleri yakından inceledi. Sanatseverler eserlerin bulunduğu özel sergiyi 12 Mart’a kadar gezebilecek.

Hibya Haber Ajansı