Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin iftar davetleri devam ediyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin her ramazan ayında düzenlediği geleneksel iftar davetleri kapsamında engelli dernekleri, üyeler ve aileleri iftar yemeğinde bir araya geldi.

YAŞAM 17.03.2024 15:28:47 66 0
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin her Ramazan ayında düzenlediği geleneksel iftar davetleri bu yıl da büyük ilgi görüyor. Buluşmalar kapsamında engelli dernekleri, üyeler ve aileleri iftar yemeğinde bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi yemekhanesinde gerçekleşen iftar yemeğine Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Ünal, belediye bürokratları, engelli bireyler ve aileleri katıldı.

Eskişehir’de hayata geçen projeler ile engelleri birlikte kaldırdıklarını ifade eden Başkan Vekili Hasan Ünal, Başkan Yılmaz Büyükerşen’in önceden planlanmış programı nedeniyle davete katılamadığını belirterek selam ve sevgilerini iletti. İftar buluşmalarının diğer adresleri ise Sarıcakaya ve Beylikova ilçeleri oldu.

Büyükşehir’in iftar buluşmalarına iki ilçenin de sakinleri büyük ilgi gösterirken davetlere Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili M. Recai Erdir, ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen, CHP İl Başkanı Talat Yalaz, belediye başkan adayları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Hibya Haber Ajansı