ESKİ BELEDİYE BAŞKANI AKSAK'TAN AÇIKLAMA

Sevgili Ceylanpınar halkım, öncelikle hepinize en kalbi duygularımla sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

YEREL 20.12.2019 13:22:00 2421 0
ESKİ BELEDİYE BAŞKANI AKSAK

Hepinizin malumudur ki; yakın zamanda YSK, bizce son derece hatalı bir karar vererek Belediye Başkanlığı mazbatamızı iptal etmiştir. Bu karara ilişkin yasal sürecimiz devam etmektedir. Bu karara en az benim kadar sizlerinde üzüldüğünün farkındayım. Sizin üzüntünüze az da olsa su serpmek adına, Ak Parti Genel Merkezimiz bu belirsizliğe el atarak, meclis üyelerimizle Ankara’da istişare toplantısına çağırmıştır. Bugün de Ceylanpınar Belediye Başkanlığında yeni Belediye Başkanlığı için seçimi yapılması beklenmektedir.
Bu seçimin sonucu ne olursa olsun, seçilecek belediye başkanını hepimiz bağrımıza basacağız ve ilk günkü coşku ve azimle kendisine destek olacağız. Bundan kimsenin en ufak bir kuşkusu olmasın. Bizler Ak neferler olarak dün nasıl bir şevk ve istekle davamıza sahip çıktıysak, yarında sahip çıkmaya devam edeceğiz. Birileri gibi yağmur nerde tarlam orda demeyeceğiz.
YSK kararı ne olursa olsun, ben cefakar halkımın yanında olacağım ve sonuna kadar onlara bir abi, bir kardeş, bir oğul, bir baba gibi sahip çıkmaya devam edeceğim. Hepinize bir kez daha en derin hislerimle sevgi ve saygılarımı sunar, belediye başkanlığı seçiminin hepimize hayırlara vesile olmasını dilerim


Anahtar Kelimeler: BELEDİYE BAŞKANI AKSAK' AÇIKLAMA