Engelsiz Ceylanlar’dan öğretmenlere galibiyet hediyesi

2019 – 2020 Tekerlekli Sandalye Basketbol Şehit Astsubay İlyas Kaya Sezonu yeni haftasında Ceylanpınar Bedensel Engelliler Basketbol Takımı karşılaştığı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ni 51-45’lik skorla mağlup etmeyi bildi.

SPOR 24.11.2019 23:04:00 1628 0
Engelsiz Ceylanlar’dan öğretmenlere galibiyet hediyesi

Ceylanpınar Bedensel Engelliler Basketbol Takımı ligin yeni haftasında iddialı takımlarından Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne konuk oldu. Hızlı ve iki tarafında ciddi çekişmelerine sahne olan karşılaşmada gülen taraf Engelsiz Ceylanlar oldu. Son periyotta rakibine üstünlük kurmayı başaran Ceylanlar sahadan 51-45’lik skorla ayrıldı ve haftayı galibiyetle kapattı.Öte yandan Ceylanpınar Bedensel Engelliler Basketbol Takımı Antrenörü Metin İdoğ, haftayı galibiyetle kapatmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

“GALİBİYETİ GELECEĞİMİZİN MİMARLARI ÖĞRETMENLERİMİZİ HEDİYE EDİYORUZ”
Ceylanpınar Belediyespor Kulübü Başkanı Adnan Yıldız, alınan galibiyeti geleceğin mimarları olan öğretmenlere hediye ettiklerini ifade etti. Başkan Yıldız, “Bugün ligin güçlü ve iddialı ekiplerinden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne konuk olduk. Engelsiz Ceylanlar’ın eşsiz oyunu ile haftayı galibiyetle kapatmayı bildik. Bu takım Süper Ligde Beşiktaş, Galatasaray gibi büyük takımlarla mücadele ederek hem Ceylanpınar’ın hem de Şanlıurfa’nın adını duyuruyor. Biz bugün ortaya yüreğimizi koyduk ve galibiyete uzandık. Bugün özellikle 24 Kasım Öğretmenler Günü…Bu günde aldığımız galibiyeti geleceğimizin mimarları öğretmenlerimizi hediye ediyoruz” dedi.