Engelsiz Ceylanlar?a Moral Yemeği

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi`nde mücadele eden Ceylanpınar Bedensel Engelliler Basketbol Takımı?na, Ceylanpınar Medikal tarafından moral yemeği verildi.

SPOR 24.12.2014 11:59:42 4576 0
Engelsiz Ceylanlar?a Moral Yemeği
Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Ceylanpınar Bedensel Engelliler Basketbol Takımı, bu sezon çıktığı 4 maçı da kazanarak, puan cetvelinde ilk sırayı aldı.  Tarihinde ilk kez 1. Lig'e yükselen Engelsiz Ceylanlar, yaptığı 4 karşılaşmada da tecrübeli rakiplerini farklı skorla yenmeyi başardı.

Ceylanpınar’ın Engelsiz Ceylanları ve yöneticileri, İş adamı Hikmet Atça tarafından ağırlandı. Ceylanpınar Medikal’in sahibi Hikmet Atça, sporculara moral ve dayanışma yemeği verdi. Yemeğe Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Taş, Antrenör Metin İdoğ, tüm sporcular ile basın mensupları katıldı.

Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Taş, halkın ve kamuoyunun gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür ederek tek hedeflerinin Ceylanpınar sporunu ileriye götürecek olan CEBESK’i en iyi yere taşımak olduğunu belirtti.

İş adamı Hikmet Atça, Engelliler Basketbol takımı oyuncularının yürekten mücadele ettiğini söyledi. Atça ‘’Kocaman yürekli kahramanlar, aynı zamanda ilçenin de adının duyulmasında çok önemli bir misyonu yerine getiriyorlar. Bu başarılarının artarak devam edeceğine inanıyorum. Tribüne gelerek destek veren seyircilerimize de çok teşekkür ediyorum ‘’ ifadelerini kullandı.