Engelsiz Ceylanlar, Şampiyonluk Kupası?nı Aldı

Ceylanpınar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol Kulübü, sezonun son karşılaşması olan Çanakkale Boğazgücü maçının ardından şampiyonluk kupasını alarak, Süper Lig?e y

SPOR 20.04.2019 16:54:57 1383 0
Engelsiz Ceylanlar, Şampiyonluk Kupası?nı Aldı

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu 2018-2019 sezonu faaliyet programında yer alan Tekerlekli Sandalye Basketbol Mehmet Gülmez sezonu 1. Ligde mücadele eden Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol Kulübü, sezonun son haftası olan 22. haftanın sonunda ligi 3. sırada tamamlayarak Tekerlekli Sandalye Süper Lige yükselme başarısına imza attı.
 

Bedensel Engelliler Basketbol Takım Antrenörü Metin İdoğ “Şampiyon olduk. Takımımızla ne buca escort gurur duysak az. Onların azmi ve inancıyla şampiyonluğu hak ettik. Gelecek sezon Süper Lig’de mücadele edeceğiz ve bu sezon gösterdiğimiz performansın daha iyisini orada sergilemek istiyoruz. Bizi bu zorlu yolda yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Abdullah Aksak’a, Kulüp Başkanımız Mehmet Taş’a, sporcularıma, taraftarlarımıza ve Ceylanpınar halkına çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
 

Şampiyonluktan dolayı mutluluk duyduğunu söyleyen Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak, gösterilen başarıdan dolayı tebrik ederek “Engelleri yıkarak hayata sporla tutunan bu kardeşlerimizin gösterdiği başarı, tüm engelli insanlarımıza azmin sonucunda neler başarabileceğinin en güzel göstergesidir” dedi.