Engelsiz Ceylanlar, Lige Galibiyetle Başladı

Ceylanpınar?ın engelsiz kahramanları, Bölgesel 2. Lig B Grubundaki ilk maçında Osmaniye Düziçi Bedensel Engelliler Basketbol Takımını 106- 45 gibi farklı bir skorla mağlup ederek lige hızlı bir başlangıç yaptı.

SPOR 24.11.2013 15:30:19 8587 0
Engelsiz Ceylanlar, Lige Galibiyetle Başladı
İddialı girmek istediği lige, gücüne güç katarak devam eden ve Mehmet Taş, Mehmet Kayar, Ümit Bebe, Mehmet Arpak, Mustafa Muhittinoğlu, Umut Can Dolaşan, Aziz İnce ve Ali Can Korhan gibi yıldızlarla maça başlayan Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor Kulübü, taraftarlarını ligin ilk maçında da güldürdü.

Galibiyetle başladılar

Ceylanpınar Kapalı Spor Tesislerinde ve yüzlerce taraftarın desteğiyle oynanan maçı Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor Kulübü, Osmaniye Düziçi Bedensel Engelliler Basketbol Takımını  106-45 gibi farklı bir skorla aldı. Ceylanpınarlılar’ın büyük ilgi gösterdiği maçı; yüzlerce taraftar izledi.

Lig kupasını mutlaka alacağız
 
Ceylanpınar Bedensel Engelliler Kulüp Başkanı Mehmet Taş, 2. Lig B gurubuna galibiyetle başlamanın sevincini taraftarlarıyla yaşadıklarını söyledi. Ceylanpınar Bedensel Engelliler Kulüp Antrenörü Metin İdoğ ise, bu sezon çok iddialı olduklarını ve Lig kupasını mutlaka alacaklarını söyledi.

Maçta sağlıkçı rezaleti

Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor Kulübü’nün ter döktüğü profesyonel ligde, sağlık personeli ve ambulansın olmaması ıslıklarla protesto edildi. Tarafltarlardan bir kişinin sağlık personeli olarak saha kenarında beklemesi gözlerden kaçmadı.

Engelliler yine sahipsiz

Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor Kulübü, sadece Öz Orman İş Sendikası'nın desteğiyle ayakta kalmaya çalışırken, ligin en düşük maliyete sahip tek takımı olma ünvanını da korudu. 2. Lig B grubunda oynayan tüm sporcular,  belediye bünyesi ya da herhangi bir kamu kurum bünyesi tarafından tüm imkânlar seferber edilerek desteklenmiş. Oysa Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor Kulübü, müsabakalarına nasıl gidilir telaşında. Her kurumun ve her bireyin sahip çıkması gerekirken maalesef hiç bir kamu kuruluşu,  STK ve benzeri kurumlar sahip çıkmadılar.
 
 


ceylanpınar bedensel engelliler lige... ile ceylanpinar_gazetesi