Engelsiz Ceylanlar Gücüne Güç Katmaya Devam Ediyor!

Ceylanpınar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde sportif faaliyetlerini sürdüren Ceylanpınar Belediyesi Engelliler Spor Kulübü, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu faaliyet programında yer alan 2019 ? 2020 Tekerlekli Sandalye Ba

SPOR 18.09.2019 10:49:15 1324 0
Engelsiz Ceylanlar Gücüne Güç Katmaya Devam Ediyor!

 

Ceylanpınar Belediyesi, 27 yaşındaki İran Milli Takımının vazgeçilmez ismi Mohammed Nezhad’ ı renklerine bağlayarak gücüne güç katmaya devam ediyor. Öte yandan 36 yaşındaki İran Milli Takımının eski tecrübeli isimi İsmail Fazeli Soltanabad’ ı da renklerine bağlayan engelsiz ceylanlar Süper Lig’e iddialı başlayacakları görünüyor.

Konuyla ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Ceylanpınar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adnan YILDIZ; ilçemizin gurur kaynağı olan kulübümüz, engelsiz yaşamın ve azimle başarının önemini bir kez daha bizleri gururlandırarak ve duygulandırarak en iyi şekilde ortaya koymuştur. Kulübümüze yapmış olduğu transferler isabetli olmuştur.

YILDIZ, ayrıca; Ekonomik sıkıntılar ve maddi imkânsızlıklar nedeni ile rakiplerimiz gibi transferler yapamamış olmamıza rağmen teknik heyet ve yönetimin transfer çalışmaları konusundaki çabaları bu iki önemli transferi yapmamızı sağlamıştır. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum. Engelsiz ceylanlar, yalnızca bu ilçenin veya bir kurumun takımı değil bütün bölgenin profesyonel bir kulübüdür. Onların başarısı tüm bölgenin başarısıdır. Bu bağlamda kulübümüze hep birlikte destek olmamız gerek. Fiziki engellerin aşılabileceğini bizlere gösteren kulübümüz, Süper Lig karşılaşmalarında da büyük bir başarı sağlayacaklarından şüphem yok.  Süper lig’de mücadele edecek olan engelsiz ceylanlarımıza başarılar diler, keyifli ve kaliteli bir sezon yaşanmasını temenni ederim. Diye konuştu.