Ekşi: "Takke düştü kel göründü, İBB sınıfta kaldı"

Cumhur İttifakı Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, seçim kampanyasına Maltepe Meydanı'nda gerçekleştirdiği mitingle başladı.

GÜNCEL 27.01.2024 11:19:07 104 0
Ekşi:

Mitinge, AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya, AK Parti Maltepe İlçe Yönetimi ve vatandaşalr katıldı.

Meydanı dolduran kalabalığa hitap eden Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, vatandaşlara  karanfil dağıtarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.  "Bu aşk bu heyecan olduktan sonra bütün barajları beraber yıkacağız. Dalga dalga, bayrak bayrak 31 Mart sabahında sandıkları patlatacağız." diyen Ekşi şunları söyledi:

"Maltepe'nin dünü, bugünü ve geleceği için çok işimiz var. 5 yılda 10 yıllık iş yapmamız lazım. Maltepe'de bir kuraklık dönemi var bu kuraklık döneminden Maltepe'yi çıkarmamız lazım. Tam bir akıl tutulması var, çeken bir yönetim anlayışı var. Bunları konuşacağız, anlatacağız, Maltepe'liler bunları duyacak, bilecek.”

"İBB sınıfta kaldı"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanılığını eleştiren Ekşi, "İBB Başkanı5 yılda 100 bin riskli bağımsız birimleri yenileyeceğini söyledi. Sonuç sıfır. Bunlar resmi evraklar. İleri Biyolojik Arıtma Tesisi’ne temel atmama töreni yapan bir zihniyet var. Tam bir akıl tutulması var. Ulaşım kangren olmuş. '240 km metro yapacağız' dedi. Sonuç 8 km. Biz işe bakarız. Bu şehir için iş yapacaksın iş. Takke düştü, kel göründü. İBB sınıfta kaldı. 31 Mart sabahına kadar bunu herkese anlatacağız." şeklinde konuştu. 

"Gerçek belediyeciliği getireceğiz"

Ekşi AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurumun çalışma arkadaşı olduğunu hatırlarak şunları kaydetti:

“Uzun yıllar beraber çok büyük projelere imza attık. Allah’ın izniyle, bütün Maltepe duysun! Nisan sabahı mazbataları alır almaz ayın 15’inde Maltepe’de işaret fişeğini atacağız. Başta kentsel dönüşüm olmak üzere dev projeleri Maltepe’ye kazandıracağız. Bizde vaat etmek yok. Sosyal medya belediyeciliği değil, algı, manüpilasyon, şov belediyeciliği değil gerçek belediyecilikle karşınızdayız. Maltepe Belediyesi kurulduğundan beri burada görev yapanlara teşekkür ederiz ama vaat edilip yapılmayanları da anlatmak boynumuzun borcu.İş bilenin kılıç kuşananın. Her mahalleye yeraltı otoparkı yapacağız. Sokakları araç işgalinden kurtaracağız. Her mahallede kreş yapacağız. Sağlıklı, güvenlikli kreşler yapacağız.  Yatmayacağız.”

Hibya Haber Ajansı