Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası, Erciyes’te düzenlenecek

Türkiye Motosiklet Federasyonu Üyesi Mahmut Nedim Akülke, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret ederek, Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası Cumhurbaşkanlığı himaye beratını takdim etti.

GÜNCEL 9.02.2024 12:58:18 72 0
Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası, Erciyes’te düzenlenecek

Erciyes Kayak Merkezi, Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası’nın Türkiye etabı SNX Türkiye’ye 8, 9 ve 10 Mart’ta ev sahipliği yapacak. Bu kapsamda, Türkiye Motosiklet Federasyonu Üyesi Mahmut Nedim Akülke, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke tarafından Cumhurbaşkanlığı himaye beratı, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a teslim edildi.

Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası’nı Türkiye'ye ve Erciyes’e kazandırdıkları için mutlu olduğunu belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Türkiye Yüzyılının ilk büyük uluslararası etkinliğini Erciyes’te yapmaktan dolayı mutluyuz. İkinci mutluluğumuz da sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle bu büyük organizasyonumuz Cumhurbaşkanlığı himayelerinde yapılacak. Erciyes bizim gözbebeğimiz. Sayın Cumhurbaşkanımız da bizi ayrıca onure etti. İnşallah ülkemize yakışır bir organizasyon yapacağız. Spor Turizminde iddiamızı bu vesileyle tescil ettirmiş olduk. Bir kez daha Dünya Şampiyonası ve Himaye şehrimize hayırlı olsun” dedi.

 

Hibya Haber Ajansı