“Deprem Sonrası Geleceğin Malatya’sı” konulu resim yarışması düzenlendi

Malatya Kent Konseyi, “Deprem Sonrası Geleceğin Malatya’sı” konulu resim yarışması düzenledi.

KÜLTÜR - SANAT 21.02.2024 15:50:18 86 0
“Deprem Sonrası Geleceğin Malatya’sı” konulu resim yarışması düzenlendi

Malatya Kent Konseyi, “Deprem Sonrası Geleceğin Malatya’sı” resim yarışması sonrası Malatya Sanat Merkezi’nde yarışmaya katılan öğrenciler ve aileler için ‘Deprem Sonrası Geleceğin Malatya’sı Resim Yarışması Ödül Töreni’ programı düzenledi.

Düzenlenen programda birinciye 5 bin lira; ikinciye 3 bin lira; üçüncüye 2 bin lira para ödülü verilirken mansiyon derecesi için de bin lira para ödülü verildi.

Sanat Merkezinde düzenlenen ‘Resim Yarışması Ödül Töreni’nde çocukların yapmış oldukları resimler sergilendi. Çocuklara yönelik tiyatro ve müzik etkinlikleri yapıldı.

Dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Birincilik Ödülü Dağ rumuzu ile katılan Eylül Dağ, (90 puan) İkincilik ödülü Dobi rumuzu ile katılan Ali Bera İşiktel (85 puan) Üçüncülük ödülü Ateş rumuzu ile katılan Betül Ceren uğur (80 puan) ve Mansiyon ödülü olarak ise, Toprak rumuzu ile katılan Mehmet Fatih Özpan (75 puan) ile derece aldı.

Yarışmanın jüri üyesi resim öğretmenleri Levent Akça, Mustafa Olçum, Ayhan Temir’e plaket takdim edildi. Malatya Kent Konseyi tarafından yarışmaya katılan bütün öğrencilere de hediyeler verildi.

Hibya Haber Ajansı