Demokrat Parti?den AK Parti?ye Tam Destek

Harran Belediye Başkan Adayı Mehmet Özyavuz, kentte görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileriyle bir araya geldi. 31 Mart seçimlerinde Büyükşehirde kimi destekleyeceklerini açıklayan Demokrat Parti adayı Özyavuz ?Büyükşehirde mevcut adayımız Ak Parti

SİYASET 16.03.2019 11:38:12 4535 0
Demokrat Parti?den AK Parti?ye Tam Destek

Özel bir otelde gazetecilere açıklama yapan Harran Belediye Başkan adayı Mehmet Özyavuz” Harran’ın mevcut belediye başkan adayıyım. Cumhur ittifakı alsancak escortiyle Harran, MHP’ye verildi. Genel merkezin almış olduğu karara saygı duyduk. İlçedeki aşiretler ve seçmenlerin yoğun talebi sonrası Demokrat Parti’den arkadaşlarımızla birlikte karar aldık. Bizim çizgimiz belli, 12 Eylül sonrası bayrağına, milletine sadık bir politikacıyım. Kısmet oldu, Demokrat Parti’den girdik. Büyükşehirde mevcut adayımız Zeynel Abidin Beyazgül’ü destekleme kararı aldık. Kırmızı çizgimiz HDP’dir.”
 

ÖZYAVUZ: TREN OLAYI BİZİM İÇİN GEÇERLİ DEĞİL, BENİ ALIRLAR

Kazanmaları halinde Ak Parti’ye geçecek misiniz ile ilgili soruya cevap veren Özyavuz ”AK Parti bizim yuvamız. Haliyle kazandığımızda tekrardan partimize geri döneceğiz. Beni alırlar. Tren olayı bizler için değil. Trenden inip başka kulvarda at koşturanlar için söylenmiş bir ifadedir. Bizimle alakalı değil. Biz nerde olursak olalım vatanına, milletine bağlı olan ekipleriz” ifadelerine yer verdi.