Cumhurbaşkanı Erdoğan Ceylanpınarlılara Seslendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa ziyareti kapsamında Ceylanpınar` a gelerek vatandaşlarla bir araya geldi.

GÜNCEL 24.06.2017 01:21:45 1256 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ceylanpınarlılara Seslendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa ziyareti kapsamında Ceylanpınar' a gelerek vatandaşlarla bir araya denizli escort.

Askeri helikopterle TİGEM'e iniş yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan buradan Bahçelievler'deki miting alanına geçti. Miting alanına gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ceylanpınarlılar büyük bir coşkuyla karşıladı.

Alanda halka hitap eden Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, "Bugün bayrama 3 gün var. Bize bayramdan üç gün öncesinde bayramı yaşatan, Ramazanın şu sıcak gününde Ceylanpınar'a ziyarete gelen sayın Cumhurbaşkanımıza, yanındaki heyete çok teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız ümmetin umudu, sadece Türkiye'nin değil her coğrafyada nerede ezilen birileri varsa o ezilenlerin de umududur. Allah onu başımızdan eksik etmesin." diye konuştu.

Daha sonra Ceylanpınarlılara hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Menderes Atilla ile Ceylanpınar'da yeni bir dönemin başladığını belirterek Ceylanpınar'da daha güzel hizmetlerin yapılacağını belirtti.

Suriyeli muhacirlere sahip çıktığı için Ceylanpınarlılara teşekkür eden Erdoğan, "Sizler kovulanlara, oralardan tehditle topraklarını terk edenlere siz Mekke Medine arasındaki ensar gibi ensar oldunuz. Onlara gönlünüzü açtınız. Birileri gibi kovmadınız. Sizler bundan sonra da bu ensar olma görevini biz Müslümanlara yakıştığı şekilde yapacaksınız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri sık sık "Dik dur eğilme Ceylanpınar seninle" sloganlarıyla kesildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ceylanpınarlılara hitap ettikten sonra Muratlı Karakolundan helikopterle Akçakale'ye geçti.