CHP heyeti Ceylanpınar?a Geliyor

İzmir Milletvekili Oğuz Oyan başkanlığındaki 8 kişilik CHP heyetinin, Suriye`deki iç savaşın doğrudan ve dolaylı etkilerini yerinde gözlemleyeceği Ceylanpınar?da temaslarda bulunacağı bildirildi.

SİYASET 11.09.2013 12:46:03 1654 0
CHP heyeti Ceylanpınar?a Geliyor
İzmir Milletvekili Oğuz Oyan başkanlığındaki CHP heyetinde; PM Üyesi Tekin Bingöl, Ankara Milletvekili Levent Gök, Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, PM Üyesi Halit Toraman, PM Üyesi Hüseyin Yaşar, PM Üyesi Emel Yıldırım yer alacaktır.  Heyetin bu illerdeki temaslarının yarın Diyarbakır'la başlayacağı ifade edildi.

Heyetin Şanlıurfa temasları kapsamında Ceylanpınar ve Akçakale ilçelerini de ziyaret ederek, Suriye'deki iç savaşın doğrudan ve dolaylı etkilerini yerinde gözlemleyeceği de kaydedildi.

CHP TBMM Grubundan yapılan açıklamaya göre, Haziran ayında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun isteği ile Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerindeki illerde partinin demokratikleşme ve çözüm konusundaki görüşlerini anlatmak üzere sekizer kişilik iki heyet oluşturulduğu belirtildi.

Bölgede şimdiye buca escort Elazığ, Tunceli, Batman, Siirt, Bitlis ve Muş illerinin ziyaret edildiği vurgulanırken, üçüncü ziyaret programında ise Diyarbakır, Mardin ve Şanlıurfa illerinin yer aldığı bildirildi.