Ceylanpınarlı Gazetecilerden HÜDAPAR?a Taziye Ziyareti

Ceylanpınar`da görev yapan gazeteciler, HÜDA PAR Ceylanpınar İlçe Başkanı Adnan Sağlam`ı ziyaret ederek Mehmet Yavuz için taziye dileklerinde bulundular.

YEREL 26.08.2019 14:42:43 1571 0
Ceylanpınarlı Gazetecilerden HÜDAPAR?a Taziye Ziyareti

 

Ceylanpınar'da görev yapan gazeteciler, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz’un vefatından dolayı, HÜDA PAR Ceylanpınar İlçe Başkanı Adnan Sağlam'ı ziyaret ederek taziye dileklerinde bulundular.

HÜDA PAR Ceylanpınar İlçe Başkanı Sağlam taziye ziyareti dolayısıyla gazetecilere teşekkür etti.

Gazeteciler adına konuşan Ceylanpınar Gazetesi Sahibi Musa Kılıç, "Takip ettiğimiz kadarıyla birçok siyasetçide olmayan dil, uslup, insani ilişki, samimiyet ve gayret gibi özellikler Mehmet Yavuz'da bir arada bulunuyordu. Yavuz'un vefatı sadece HÜDA PAR camiasını değil herkesi hüzne boğmuştur." dedi.

Taziye ziyaretlerinden dolayı gazetecilere teşekkür eden HÜDA PAR Ceylanpınar İlçe Başkanı Adnan Sağlam da, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz'un uzun bir tadavi sürecinin ardından vefat ettiğini belirterek, "Bizlere taziye dileklerini ileten başta basın mensupları olmak üzere bizzat Kâhta’ya taziyeye gelen herkese çok teşekkür ediyoruz. Acımızı paylaştıklarından dolayı Allah kendilerinden razı olsun. Mehmet Yavuz başkanımız, kendisini İslam’a adamış, bu yolda nice bedeller ödemiş değerli bir şahsiyetti. Allah ailesine ve sevenlerine sabırlar versin, makamı cennet olsun.” diye konuştu.