CEYLANPINARLI AVUKATTAN ?İLÇEMİZE SAHİP ÇIKALIM? KAMPANYASI!

Ceylanpınarlı Avukat Hüseyin Akay Ceylanpınar?ın kronikleşen sorunlarının çözümü için sosyal medya üzerinden kampanya başlattı.

YEREL 10.06.2019 11:37:37 1426 0
CEYLANPINARLI AVUKATTAN ?İLÇEMİZE SAHİP ÇIKALIM? KAMPANYASI!

Akay yaptığı açıklamada: “Sevgili Ceylanpınarlı hemşerilerim; malum ilçemiz bir çok hizmetten mahrum kalan bir ilçedir. Öyleki “Sahipsiz Ceylanpınar” deyimi kendimize layık gördüğümüz lakabımız olmuştur.” Dedi. 

Son olarak ilçe girişinde Ramazan bayramının son gününde oluşan kazanın, herkesi derinden üzdüğüne değinen Akay: “Sadece bir trafik lambasının engelleyebileceği bu kazanın bir daha tekrarlanmaması için, CİMER’e gönderilmek üzere bir dilekçe hazırladım. Bunu e-devlet veya Cumhurbaşkanlığı sitesi aracılığıyla CİMER’e gönderebilirsiniz. Bu dilekçeyi olduğu gibi kopyalayıp yapıştırabileceğiniz gibi, istediğiniz değişikliği yaparakta yollayabilirsiniz (en pratik yolu e-devlet aracılığıyla göndermek). Fakat taleplerin tutarlılığı açısından değiştirmeden göndermenizi tavsiye ederim. Dilekçeyi yorum bölümüne ekleyeceğim. Bu dilekçe ilçenin belli başlı diğer sorunlarını da içermesi bakımından önemlidir. Çok sayıda dilekçenin CİMER’e ulaşması halinde daha çok dikkat çekeceği ve daha etkili olacağı tartışmasızdır. Hepinizden kendiniz ve gelecek nesilleriniz için duyarlı davranmanızı ve bu kampanyaya katılmanızı talep ediyorum. Dün ölen bizim yakınımız olmasa da, yarın öleceğin bizim yakınımız olmayacagı garantisini kimse bize veremez. Kampanyanın daha çok kişiye ulaşması için beğeni yerine PAYLAŞIM yaparsanız sevinirim.” Dedi.

İŞTE DİLEKCE ÖRNEĞİ:

Ben Şanlıurfa ili Ceylanpınar ilçesinde doğup büyüyen biriyim. İlçemiz bir çok yönüyle komşu ilçelerden mahrum kalan bir ilçedir. İlçe olarak en tabi hakkımız olan kurumlar bile yetersiz veya hiç bulunmamaktadır. Sizin ilçemizin bu eksikliklerinin giderilmesi için bir çok talimat verdiğinizden bilgimiz var fakat maalesef ki yapılmaya başlanan her girişim ve hizmet, sonuca varamadan, ya durmuş ya da tamamlanamamıştır. Bunların başında 2014 yılında temeli atılan sanayi sitesi insaatı, 2011 yılından beri yapılması planlanan 150 yataklı devlet hastanesi inşaatı, 2008 yılında açılan Meslek Yüksek Okulu ve hiç bir zaman yapılmaya başlanmayan Adliye, Askerlik Şubesi, Cezaevi, Otogar ve daha nice kurum… Bugün kırsal yerleşim yerlerinde bile varolan trafik lambaları halen ilçe merkezimizde bulunmamaktadır. İlçemizin girişinde yeni yapılan bulvar kavşağı ilçede ölüm kavşağı olarak anılmaya başlanmıştır. Bu mühendislik garabeti kavşak yeni olmasına rağmen bir çok ölümlü ve yaralamalı kazalara sebebiyet vermiştir. Nitekim en son 6 haziran 2019 tarihinde bir genç insanımızın ölümü ve bir çok insanımızın yaralanmasına sebebiyet vermiştir. Bu son kaza ilçe halkı olarak hepimizi derinden sarsmıştır. Bu kazaları ve ölümleri, o noktaya konulacak bir trafik ışığı dahi engelleyebilecekken, bunun ihmal edilmesi, ileriki günlerde daha çok kazaya davetiye çıkarmaktadır. Sizden öncelikli talebimiz, ölüm kavşagı diye tabir edilen bu kavşak olmak üzere, ilçenin geneline trafik lambalarının konulmasını ve son yerel seçimde zatınıza yüksek oranda teveccüh göstermiş olan ilçe halkımıza daha çok sahip çıkmanızı ve verdiğiniz talimatları sonuna buca escort takip etmenizi saygılarımızla arz ve talep ederiz.

(Not: CİMER bir kurum adı belirtmenizi isterse “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı” ni tercih edebilirsiniz).