Ceylanpınar?ın Yüzünü Güldüren Tek Takım?

Bölgesel 2. Lig B Grubunda mücadele eden Ceylanpınar Bedensel Engelliler Basketbol Takımı, grubun en güçlü takımlarından İskenderun Bedensel Engelliler Basketbol Takımını kendi evinde 83-51 yendi.

SPOR 9.12.2013 09:02:27 4053 0
Ceylanpınar?ın Yüzünü Güldüren Tek Takım?
LİGDEKİ ÜÇÜNCÜ MAÇ VE ÜÇÜNCÜ GALİBİYET

Ceylanpınar’ın engelsiz kahramanları, kendi sahasında ve yüzlerce fanatik taraftarının önünde, Bölgesel 2. Lig B Grubundaki üçüncü maçında İskenderun Bedensel Engelliler Basketbol Takımını 83-51 gibi farklı bir skorla mağlup ederek, ligde oynadığı üçüncü maçında da galip denizli escort.

CEYLANPINAR’IN YÜZÜNÜ GÜLDÜREN TEK TAKIM
 
Ceylanpınar Belediye Spor, Şanlıurfa İdman Yurdu’na deplasmanda 2-1 yenilirken, Ceylanpınar Demir Spor ise kendi evinde Şanlıurfa Kendir Spor’a 7-0 gibi farklı skorla yenilirken, ilçenin yüzünü güldüren tek takım; Ceylanpınar’ın engel tanımayan basketbol takımı Ceylanpınar Bedensel Engelliler Basketbol Takımı oldu.

BİR ENGELİ DAHA AŞTIK

Maç sonunda gazetecilere açıklamada bulunan Ceylanpınar Bedensel Engelliler Basketbol Takımı Başkanı Mehmet Taş, İskenderun  karşısında çok iyi oynadıklarını ve maçı farklı kazandıklarını dile getirirken “Bir engeli daha aşmanın sevincini yaşıyoruz ” dedi.