Ceylanpınar?ın Tapu, Göçerlerin de Arazi Sorunu Çözülüyor

Tapu Kadastro Genel Müdürü Davut Güney, Ceylanpınar?a gelerek, ilçenin tapu ve göçer sorununu çözmek için, Ceylanpınar Belediyesi?nde toplantı düzenledi.

YEREL 21.09.2014 16:03:43 3443 0
Ceylanpınar?ın Tapu, Göçerlerin de Arazi Sorunu Çözülüyor
Düzenlenen toplantıya Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ev sahipliği yaparken; Tapu Kadastro Genel Müdürü Davut Güney, Kadastro Daire Başkanı Güngör Güzel, Şanlıurfa Tapu Müdürü İbrahim Ersoy, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Yahya Ürün, Şanlıurfa İl Kadastro Müdürü Ramazan Paydaş, Şanlıurfa Tapu ve Kadastro Müdür Vekili Mevlüt Ersayan katıldı.

Ceylanpınar Tarım İşletmesi Müdürlüğü arazisi içinde göçer olarak yaşayan ve hayvancılık dışında başka bir işle uğraşmayan göçerlerin arazi sorunu ilk olarak masaya yatırıldı. Göçerlerin arazi sorunu yaklaşık bir hafta içerisinde kura çekilişleri düzenlenerek, arazilerine kavuşacakları belirtildi.

Yapılan toplantı sonunda Ceylanpınar’ın sınırlarında bulunan Göçerlerin arazi sorunu başta olmak üzere,  ilçenin en büyük sorunu olan, tapu sorununun en kısa sürede biteceği söylendi.