CEYLANPINAR'DA PARKLARA BAHAR BAKIMI

Ceylanpınar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri parklarda başlattıkları yabani otlarla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

YEREL 15.04.2021 13:05:00 1286 0
CEYLANPINAR

Şehit Elif Terim parkında çalışmalarını tamamlayan ekipler, Faruk Çelik parkında çim biçme çalışmalarına başladı.

Ceylanpınar Belediyesi parklarda, bahçelerde, refüjlerde ve kaldırım kenarlarında ot biçme ve çevre temizliği çalışmalarına başladı.

Otların temizliği belediye ekiplerince yapılıyor.

Ceylanpınar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün boyları uzayan çimleri temizlemek için oluşturduğu ekip bahar mevsimi boyunca görevde olacak. Ceylanpınar Belediyesi, park, yeşil alan, kaldırımlarda otların normalin üzerinde büyümesi üzerine ot biçme ve temizlik çalışmalarına 15 çim biçme makinesi, 3 sürmeli ve 1 traktör ot biçme makinesi ile Faruk Çelik Parkı ve Mehmet Akif Ersoy Parkı çevresinden başlayan ekipler yeşil alanları güzelleştiriyor.

"YEŞİLİN ÖNEMİNİN FARKINDAYIZ"

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz SOYLU, "Sağlıklı bir Ceylanpınar için yeşil alanların öneminin farkında olduklarını söyledi. Soylu, "Mevcut parklar ve yeşil alanlarda yapılan bakım çalışmaları kapsamında yabani ot temizliği, ağaç budama, çim biçme çalışmaları yapılıyor. İlçe genelinde farklı noktalarda çalışmalarını sürdüren belediye ekiplerimiz, vatandaşların yemyeşil ve bakımlı parklarda güzel bir yaz geçirmeleri amacıyla çalışmalarını kesintisiz olarak sürdürüyor. Sağlıklı bir Ceylanpınar için yeşil öneminin farkındayız ve yeşilin değerini biliyoruz" dedi.

Haber : Musa KILINÇ


Anahtar Kelimeler: CEYLANPINAR' PARKLARA BAHAR BAKIMI