Ceylanpınar’da Cuma Namazı Yerleri Belli Oldu

GÜNCEL 27.05.2020 09:46:00 2909 0
Ceylanpınar’da Cuma Namazı Yerleri Belli Oldu

 

Koronavirüs nedeniyle yasaklanan cemaatle namaz uygulamasına Ceylanpınar’da bulunan bazı alanlarda bu hafta Cuma Namazı’nın kılınacağı öğrenildi.

Koronavirüs salgını nedeniyle ülke genelinde birçok tedbir alınırken alınan bu tedbirler arasında bulunan camilerin ibadete kapanması olmuştu. Uzun bir süredir ibadetlere kapalı olan camilerde normal yaşama dönme amacıyla açılacağı tarihler verilmişti. Bu kapsamda herkesin merak ettiği konu üzerine Ceylanpınar’da bulunan vatandaşlar da cuma namazlarının kılınacağı tarihi merak ederken, Ceylanpınar Kaymakamı tarafından belirlenen alanlarda bu hafta Cuma Namazı kılınacağı öğrenildi.

Ceylanpınar’da 29 Mayıs Cuma günü Cuma Namazı’nın kılınacağı yerlerin belli olduğu öğrenildi. Köylerde ise köy heyetinin belirleyeceği alanlarda namaz kılınacağı öğrenildi. İşte Ceylanpınar’da Cuma Namazı’nın kılınacağı yerler TİGEM merkez çim saha, Özbek Mahallesi semt pazarı, Cumhuriyet Ortaokulu bahçesi, Ceylan İlkokulu Bahçesi, Ceylanpınar Anadolu İHL Bahçesi, Nurcan Karakaya Anadolu Lisesi bahçesi, Şehit Cuma İbiş Mesleki Teknik Anadolu Lisesi bahçesi, Ceylanpınar Anadolu Lisesi bahçesi, İlçe stadyumunda kılınacağı öğrenildi.


Anahtar Kelimeler: Ceylanpınar’ Namazı Yerleri Belli