Ceylanpınar'da başı boş köpeğin saldırısına uğrayan 3 yaşındaki çocuk yaralandı.

.

YEREL 13.06.2023 15:47:00 1506 0
Ceylanpınar

Ceylanpınar 'da sokak köpekleri çocuklara saldırdı. Dehşet anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı

Fatih Sultan  mehmet Mahallesi'nde meydana geldi.  Edinilen bilgilere göre 4 gün önce evlerinin bahçesinde annesi ve komşuları ile gezen Müberran Ceren Avar başıboş bir köpeğin saldırısına uğradı.

Saldırı sonucunda 3 yaşındaki Müberran Ceren Avar, başından ve yüzünden yaralandı. Panik yaşayan çevredekiler köpeği hemen uzaklaştırdı. Ardından Ceylanpınar Devlet Hastanesine kaldırılan Avar, sevk edildiği Şanlıurfa ve diyarbakırdaki bazı hastanelerde tedavilerinin ardından taburcu edildi.

“GEREKLİ TEDBİRLERİN ALINMASINI TALEP EDİYORUM”

Sahipsiz köpeklere karşı önlem alınmasını isteyen Baba Abdulkadir Avar, "Çocuğumun psikososyal destek almasını, yüzünde kalıcı iz olmaması için destek verilmesini istiyorum. Yaşadığımız mağduriyeti başkasının da yaşamaması için gerekli tedbirlerin alınmasını talep ediyorum." dedi.

NGELLİYİM ZAR ZOR YETİŞTİM”

Avar'ın komşusu Mahmut Uysal da saldırının bir anda gerçekleştiğini anlatarak, "Engelliyim zar zor yetiştim. Baktım ki köpek çocuğa saldırmış. Allah'tan etrafta 3-4 kişi vardı onlar olmasaydı çocuğu paramparça ederdi." diye konuştu.