Ceylanpınar’da 44 Metruk Yapı Yıkıldı

Tehlike arz etmesinin yanı sıra uyuşturucu bağımlılarının mekanı haline gelen binalar bir bir yıkılıyor.

YEREL 16.03.2021 12:17:00 1418 0
Ceylanpınar’da 44 Metruk Yapı Yıkıldı

Ceylanpınar’da tehlike arz etmesinin yanı sıra uyuşturucu bağımlısı kişilerin mekanı haline gelen 44 metruk bina ilçe halkının şikayetleri üzerine "Halkımızın huzur ve güvenliği her şeyin önünde gelir" diyen Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’nun talimatıyla yıkıldı. İlçe sakinleri kendileri için büyük bir tehlike oluşturan yapılardan kurtaran Başkan Soylu’ya teşekkür etti.

Ceylanpınar Belediyesi ilçe genelinde madde bağımlılarının maskeni haline gelen metruk yapıları bir bir yıkıyor. Yaklaşık 1 yıl içerisinde madde bağımlıların sıklıkla kullandığı 44 metruk yapı Ceylanpınar Belediyesine bağlı ekipler tarafından yıkımı gerçekleştirildi.

Son olarak Mevlana Mahallesinde madde bağımlılarının meskeni haline gelen terk edilmiş metruk yapılardan rahatsızlık duyan ilçe sakinlerinin başvurusunu değerlendiren Ceylanpınar Belediyesi harekete geçti. Ekipler, yıkım öncesi riskli alanın çevresini ve metruk yapının içini kontrol ederek iş makineleri ile yıkımını gerçekleştirdi.

Ceylanpınar Belediyesi Fen İşleri Müdürü Abdulcelil Kahraman, ilçenin huzur ve güvenliğinin her şeyin önünde geldiğini belirterek, “Başkanımızın talimatıyla başvuruyu süratle değerlendirdik. Bundan sonra da nerede metruk yapı varsa madde bağımlılarının uğrak yerleri varsa bunları muhtarlarımızla beraber vatandaşlarımıza beraber ve belediyemiz imkanları ile yıkmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Mevlana Mahalle Muhtarı Ahmet Akkurt ise mahalle sınırları içerisinde bulunan metruk binanın uyuşturucu bağımlısı kişiler tarafından mesken tutulduğunu bunun da mahalle halkını son derece rahatsız ettiğini ifade ederek, “Yıkımı için sayın Belediye başkanımıza durumu arz ettik. Sağolsun o da bu durumu anlayarak, ekibini gönderdi. Sayın Feyyaz Soylu beye çok teşekkür ediyoruz” dedi.

ceylanpınar gazetesi


Anahtar Kelimeler: Ceylanpınar’ Metruk Yıkıldı