Ceylanpınar`da Uyuşturucuya Geçit Yok

Ceylanpınar İlçesi`nde, polis tarafından kovalamaca sonucu yakalanan ve evinde satışa hazır hale getirilmiş bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilen M.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

GÜNCEL 26.12.2016 12:48:32 2279 0
Ceylanpınar`da Uyuşturucuya Geçit Yok

Alınan bilgiye göre, Ceylanpınar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri rutinuygulama esnasında hareketlerinden şüphelendiği M.A isimli şahsı durdurmak istedi. Polisi karşısında gören M.A kaçmaya başladı. Polisler tarafından yakalanan M.A'nın evinde yapılan aramada satışa hazırlanmış Metaamfetamin, Eroin, Toz Esrar, Kubar Esrar olarak tabir edilen uyuşturucu paketleri ile birlikte uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen bir miktar para ele geçirdi.

Yapılan işlemlerin ardından adliyeye çıkarılan M.A Uyuşturucu ve uyarıcı madde bulundurmak ve ticaretini yapmak suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü son bir hafta içerisinde yaptığı uygulamalar neticesinde okul önlerinde ve sokaklarda uyuşturucu madde sattığı gerekçesiyle 4 kişiyi tutuklamış çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirmişti.