Ceylanpınar`da Suriyelilerin Referandum Kutlaması

16 Nisan referandumunun zaferle sonuçlanması Suriyelileri de mutlu etti. Ceylanpınar merkezinde yaşayan Suriyeliler, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi kapalı semt pazarında bir araya gelerek referandum kutlaması yaptı.

GÜNCEL 18.04.2017 11:35:11 1485 0
Ceylanpınar`da Suriyelilerin Referandum Kutlaması
16 Nisan referandumunun zaferle sonuçlanması Suriyelileri de mutlu etti. Ceylanpınar merkezinde yaşayan Suriyeliler, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi kapalı semt pazarında bir araya gelerek referandum kutlaması yaptı. Müzik eşliğinde halayların çekildiği kutlamada sık sık "Erdoğan" sloganları atıldı. Suriyelilerin tertip ettiği kutlamaya Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, eski belediye başkanı Mehmet Sait Atilla ve Belediye meclis üyeleri katıldı.
Suriyeli muhacirler Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya büyük ilgi gösterirken çocukların dilinden "Başkan Atilla" sloganı eksik olmadı.

Başkan Atilla, burada yaptığı konuşmada tertip ettikleri kutlamadan dolayı Suriyeli muhacirlere teşekkür etti. Başkan Atilla, "İlçemizde muhacir olarak yaşayan Suriyeli kardeşlerimiz referandumda liderimiz, reisi cumhurumuz Recep Tayyip Erdoğan'ın referandumda başarılı çıkmasından dolayı bir kutlama düzenlemişler. Bizde duyduk ve onların bu kutlama merasimlerine iştirak ettik. Coşkulu bir şekilde 16 Nisan Türkiye'nin kurtuluş gününü kutluyorlar. Suriyeli kardeşlerimiz diyorlar ki; Erdoğan sadece sizin lideriniz değil, Erdoğan bizim Suriyelilerinde reisi, tüm ezilenlerin reisidir." diye konuştu.