Ceylanpınar`da sosyal alanlar artıyor

Ceylanpınar Belediyesi ilçede sosyal alanların arttırılmasıyla ilgili çalışmalara hız verdi.

YEREL 5.09.2019 10:19:53 1382 0
Ceylanpınar`da sosyal alanlar artıyor

 

Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak, ilçede yeşil alanların arttırılmasıyla ilgili talimat verdi. İlçenin farklı noktalarında yapılacak park ve yeşil alanların projeleri hazırlanırken ilk park çalışması ilçe girişinde başladı.

 

TOKİ Kavşağı zabıta noktasının yanındaki alanda başlayan çalışmaları denetleyen Başkan Aksak, yetkili personelden bilgi aldı. Başkan Aksak, ilçede sosyal alanların arttırılmasıyla ilgili çalışmalara başladıklarını belirterek ilçenin en büyük eksikliklerinden birinin de sosyal alanların azlığı olduğunu söyledi.

 

Vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Başkan Aksak, "Vatandaşlarımızın daha rahat etmesi için özellikle yeşil alanları, sosyal alanları çoğaltmak için uğraşıyoruz. Bu kapsamda yeni park yapım çalışmalarımız başladı. TOKİ kavşağı yol boyunca çirkin bir görüntü vardı. Bu çirkin görünümü ortadan kaldırıp yeşil alana dönüştürerek halkımızın hizmetine sunacağız. Bir yandan da hastanemizin yapımı devam ediyor. Hastanemizin etrafına da vatandaşlarımızın dinlenebileceği yerler yapacağız." diye konuştu. HABER:Musa KILINÇ