Ceylanpınar`da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma: 1 Ölü, 10 Yaralı

Ceylanpınar`da yol ortasında yaşanan silahlı çatışmada bir kişi öldü, 10 kişi yaralandı.

GÜNCEL 15.02.2015 00:07:52 5671 0
Ceylanpınar`da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma: 1 Ölü, 10 Yaralı
Ceylanpınar’da Şahan Lojistik’in yaptığı inşaat alsancak escortiyle Akagündüz ailesi ile belediye zabıta ekipleri arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın tarafları bugün akşam saatlerinde tekrar bir araya gelince silahlı çatışma çıktı. İlçenin Gazi Caddesi kavşağında tarafların silahlı çatışmasında, çatışmanın ortasında kalan 11 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Ceylanpınar Devlet Hastanesine getirilen 11 yaralıdan Celal Özgözgü yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Diğer yaralanan bir kişinin ise Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Devlet Hastanesi’ne sevk edildiği belirtilirken, çeşitli yerlerinden yaralanan 9 kişinin ise Ceylanpınar Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığı öğrenildi. Olayda ölen ve yaralananların her iki taraftan da olmadığı ve o esnada yoldan geçen vatandaşlar olduğu belirtildi.

Çok sayıda çevvik kuvvet ve özel harekat polislerinin sevk edildiği Ceylanpınar’da olağanüstü tedbirler alındı.

Akşam saatlerinde yaşanan silahli çatışmadan sonra hastanede görüntü almaya çalışan gazetecilere belediye personeli tarafından sözlü saldırı yapıldı. Olay yerinde bulunan Gazeteciler, Ceylanpınar Belediyesi Basın İşleri Müdürlüğü’nü göreve çağırarak, tepkilerini dile getirdiler.