Ceylanpınar`da PTT şubesinin Kuyruk ve Personel çilesi ne zaman çözüme kavuşacak?

Ceylanpınar da bitmek bilmeyen PTT kuyruk çilesi vatandaşları adeta bıktırmış durumda.

GÜNCEL 17.10.2017 14:33:34 2238 0
Ceylanpınar`da PTT şubesinin Kuyruk ve Personel çilesi ne zaman çözüme kavuşacak?

Vatandaşlar her maaş ve yardım alma dönemlerinde yaşadığı kuyruk çilesine Suriyeli vatandaşlara verilen yardımlar da eklenince işi adeta işkenceye dönüşüyor.

İlçenin nüfusu 80 bin, Suriyelilerde eklenince sayı 150 bini buluyor. Ceylanpınar da her ayın belli dönemlerinde oluşan yoğunluk vatandaşı mağdur etmektedir. Bu mağduriyetin yaşanmaması için, Ceylanpınar PTT şubesi ilçenin belli başlı yerlerine PTTmatik noktası konulması gerekiyor. özelikle Viranşehir ve gazi caddesine birer tane PTT matik noktası konulması Kuyruk çilesini ancak böyle giderilebilir.

Bu yoğunluk bilinmesine rağmen bir türlü gerekli adımlar atılmaması akıllara şu soruyu getiriyor, PTT yetkililer orada ne iş yapıyor ?. Vatandaşın bu mağduriyetini görmesine rağmen alsancak escort hala gerekli çalışmalar yapılmıyor. Mağduriyet sadece Ptt matikle değil, şube içerisinde yeterli personelle olmaması da bu sorunu daha da büyütüyor.

En kısa zaman da PTT şubesine personel atayarak ve ilçenin belli bölgelerine PTTmatik noktaları konularak vatandaşı mağdur etmemiş olur.

 

HABER: MUSA KILINÇ