Ceylanpınar?da Park Halindeki Otomobil Kundaklandı

Ceylanpınar?da evin bahçesinde park halindeki bir otomobilin kundaklanması sonucu çıkan yangında 1 araç tamamen kullanılamaz hale gelirken, maddi hasar oluştu.

YEREL 1.08.2014 16:32:39 2576 0
Ceylanpınar?da Park Halindeki Otomobil Kundaklandı
Ceylanpınar’a bağlı Bahçelievler Mahallesi'nde evin bahçesinde park halinde bulunan 63 SE 850 plakalı otomobil kundaklandı. Yangını fark eden ev sahibi hızla olay yerinde yanan araca su ile müdahale etti. Kısa sürede alev alan otomobilden yükselen alevler ev sahibi tarafından söndürülemeyince  polis ve itfaiyeye haber verildi.  İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 10 dakikada süren çalışmasının ardından yangın kontrol altına alınabildi.

Araç sahibi Halil Altınkalem ‘’ Bir anda alevleri fark ettik. Aracın yandığını gördüm daha sonra dinamoyu çalıştırıp su musluğundan yangına müdahale ettik.  Bahçede benzin şişesi bulduk, içerisinde biraz benzin vardı. Şişeyi olay yeri inceleme götürdü. Molotof kokteyl olabilir, ondan şüpheleniyoruz. Olay esnasında kimseyi görmedik’’ dedi.

Polis ve itfaiye ekiplerinin yaptıkları araştırmalar sonucu yangının kundaklama sonucu çıktığı belirlendi. Olay yeri yakınlarında bir akaryakıt dolu pet şişe bulundu. Olay ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.