Ceylanpınar`da Mahalleler arası Futbol Turnuvasının Finalinde Kazanan Kardeşlik Oldu

Ceylanpınar Ak Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen mahalleler arası bahar turnuvasının final maçında Fatih Sultan Mehmet Mahallesi takımı şampiyon oldu.

SPOR 28.03.2017 17:03:47 2015 0
Ceylanpınar`da Mahalleler arası Futbol Turnuvasının Finalinde Kazanan Kardeşlik Oldu

Ceylanpınar Ak Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen mahalleler arası bahar turnuvasının final maçında Fatih Sultan Mehmet Mahallesi takımı şampiyon oldu. 32 takımın yarıştığı maçta kazanan yine kardeşlik oldu. Turnuva sonunda Fatih Sultan Mehmet Mahallesi birinci, Aşağı Taşyalak Mahallesi ikinci ve Selahaddin Eyyübi Mahallesi üçüncü oldu.

Turnuvanın ödül töreninde konuşan Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdulhadi Dakak, mahalleler arası düzenlenen futbol turnuvasının finalini gerçekleştirdiğini belirterek emeği ve katkısı olan herkese teşekkür etti.

Şanlıurfa genelinde gençlik kolları tarafından bütün ilçelerde mahalleler arası bahar turnuvası düzenlendiğini belirten Ak Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Güntekin de, turnuvanın bütün aşamalarında emek veren gençlik kolları başkanı ve üyelerine teşekkür ettik. 32 takımın turnuvaya katıldığını ifade eden Güntekin, "Sporun amacı bir araya gelmek, kaynaşmak, birlik ve beraberliği sağlamaktır. Birlikte güzel bir zaman geçirmektir." dedi. Geçtiğimiz ay vefat eden Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Halef Yaşlı'ya da rahmet okuyan Güntekin, "Halep Yaşlı sporu seven ve ilgilenen bir arkadaşımızdı. Ansızın kendisini kaybettik. ruhu şad olsun, Allah kendisine rahmet etsin." diye konuştu.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ise, "32 mahalle takımımız yarıştılar ve bu takımlar Fatih Sultan Mehmet Mahallesi şampiyon oldu, Aşağı Taşyalak Mahallesi ikinci oldu ve Selahaddin Eyyübi Mahallesi de üçüncü oldu. Benim gönlüm Aşağı Taşyalak Mahallesinden yanaydı. Ancak tabi ki hepinizin yanındayız." dedi.

Maçta bir şampiyon olsa bile kazananın kardeşlik olduğunu belirten Başkan Atilla, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bugün Fatih Sultan Mehmet Mahallesi şampiyon oldu ancak benim nazarımda turnuvaya katılan bütün takımlar şampiyondur. Buradaki asıl amaç kardeşlik, birbirimizi sevmemiz ve birbirimizle diyalog halinde olmamızdır. Hepiniz bizim nazarımızda şampiyonsunuz. inşallah bu tür etkinliklerimiz devam edecektir. Ceylanpınar Belediye Spor yöneticisi merhum Halef Yaşlı'ya da bir kez daha Allah'ta rahmet diliyoruz. Keşke şu an aramızda olmuş olsaydı. Bu turnuvayı düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 16 Nisan'da evet referandumunda buluşmak üzere sizleri selamlarken hepinizde de evet demenizi bekliyorum."

İlçe Kaymakamı Ahmet Karatepe'de bütün takımları tebrik ederek, "Spor kardeşliktir, spor birlik beraberliktir. Evrensel bir dildir. Burada çok güzel bir şekilde mücadele ettiniz. Şampiyon takımı tebrik ediyorum. Ancak bizim için bütün takımlar şampiyondur" diye konuştu.

Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek de, "Bu turnuvanın elbette birincisi, ikincisi, üçüncüsü denizli escort ancak spor demek birlik demek, spor demek kardeşlik demektir. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Biz güçlü olacağız, birlik olacağız, birbirimizle darılmayacak kavga etmeyeceğiz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Turnuvada emeği geçen herkese de ayrıca teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Törende üçüncü olan Selahaddin Eyyübi takımın kupasını Ak Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Güntekin, İkinci olan Aşağı Taşyalak Mahallesi takımının kupasını Belediye Başkanı Menderes Atilla ve Birinci olan Fatih Sultan Mehmet Mahallesi takımının kupasını Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek takdim etti.