CEYLANPINAR?DA KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Hz. Peygamberimizin dünyaya teşriflerinin yıldönümü haftası, nedeni ile Ceylanpınar Kaymakamlığı koordinesinde İlçe Müftülüğünce gerçekleştirilen Tevhid ve Vahdet temalarının işlendiği birtakım etkinliklerle donatıldı.

GÜNCEL 20.04.2016 09:23:17 1379 0
CEYLANPINAR?DA KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİKLERİ
Mehter yürüyüşü ile başlayan hafta kutlamaları çeşitli etkinliklerle devam etti. Mehter Yürüyüşüne Kaymakam Ahmet KARATEPE İlçe Protokolü, Şehit Polis Memurları Aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Yürüyüş Hükümet Konağı Bahçesinde gerçekleştirilen Mehter Konseri ile taçlandırıldı.

Ceylan Mahallesinde gerçekleştirilen ve ilahilerle süslenen Kutlu Doğum Yemeğine yine Kaymakam KARATEPE, İlçe Protokolü ve çok sayıda  vatandaş katıldı. Yemeğin sonunda çocuklara Ceylanpınar Müftülüğünce uçurtma hediye edildi.

Zahiriye Camiinde gerçekleştirilen ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan Naat, Şiir ve Dua programında bir şiir de okuyan Kaymakam Karatepe, dünyada bir imtihan içerisinde olduğumuzu ve Kur’an-ı Kerim’in koyduğu kuralların ve Peygamber Efendimizin sünnetlerinin bu imtihanda Müslümanların yolunu aydınlatan ışık olduğunu ifade etti ve kutlu doğum haftasının memleketimize ve tüm İslam Âlemine hayırlar getirmesini dileyerek, başta Müftümüz olmak üzere etkinliklerde emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum dedi.

Program sonunda Ceylanpınar Kaymakamı Ahmet KARATEPE’ye Müftü Usame ANLAĞAN tarafından Besmele yazısı ve gül hediye edildi.