Ceylanpınar?da Hırsızlık Arttı, Emniyet Yetersiz

Ceylanpınar?da son günlerde hırsızlık olaylarının yaşanması ve şahısların yakalanamaması nedeniyle, vatandaşlar endişe duymaya başladı.

GÜNCEL 27.09.2018 09:46:21 1712 0
Ceylanpınar?da Hırsızlık Arttı, Emniyet Yetersiz

İlçe merkezinde, ev, iş yeri, bisiklet hırsızlığı gibi birçok olayın yaşanmasının ardından, vatandaşlar evlerinde rahat uyuyamadıklarını ifade ederek "Özellikle gece geç saatlerinde hırsızlar eve girip işlerini görüp kaçıyorlar. Bizim de evde onları beklememiz mümkün değil. Gece devriyeler artsa, polislerin varlığını görseler bu durumlar yaşanmaz. İnşallah bu olaylar tekrar olmaz ve kimsenin alın teri ile kazandıkları, hırsızlara cep harçlığı olarak gitmez" dediler.
 

Ceylanpınar’da son günlerde hızla artan hırsızlık olaylarına karşı vatandaşlar karakolların ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği’nin yollarını aşındırırken, Emniyet yetkilileri ise hırsızlık olaylarının önüne geçemiyor. Hırsızlık mağduru vatandaşlar haber servisimize yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdiler:  “Hırsızlık olayı başımıza denizli escort, üzüntülüyüz. Yaşanan olay sonrasında herkes gibi bizler de Emniyet yetkililerine giderek durumu haberdar edip konu hakkında şikâyetimizi dile getiriyoruz. İlçe Emniyet Müdürümüze, Asayiş Şube Müdürümüze ve Hırsızlık Büro Amirliğine çağrımız, artan hırsızlık olaylarına karşı bir an önce önlemler alınarak, olaya karışan şahısların yakalanması için çalışmaların hızlanmasını istiyoruz” ifadelerini kullandılar.
 

Öte yandan vatandaşlar, 2016 yılında Ceylanpınar Kaymakamlığınca alınan 40 bekçinin de hırsızlık olaylarının arttığı bu günlerde mahalle ve çarşıda görmek istediklerini belirttiler.