Ceylanpınar?da Bir İlk?

Okullarda, askeri birliklerde, hastanelerde, camilerde, tüm toplu yaşam alanlarında kullanılan tuvaletlerde temizlik ve hijyeni sağlayan, ekonomik, kullanımı basit sistemin Şanlıurfa Bölge Bayisi Ceylanpınar?da hizmet vermeye başladı.

YEREL 27.08.2018 11:38:00 3200 0
Ceylanpınar?da Bir İlk?

Ceylanpınar Viranşehir Caddesi’nde hizmete başlayan şirket, ilçede bir ilke imza attı. Son günlerde ülkedeki tasarruf önlemlerini dikkate alarak böyle bir sistem geliştirdiklerini belirten şirket yetkilileri “Ekonomik sıvı sabun sistemi, toplu yaşam alanlarında kullanılan tuvaletlerde temizlik ve hijyeni sağlayan, ekonomik, kullanımı basit, merkezi bir sistemdir. Sistem sabunu muhafaza etme amaçlı bir depo, mini küresel vana, dağıtımı sağlayan plastik boru ve sıvı sabunun alınmasını sağlayan aparatla birlikte 4 ana malzemeden oluşmaktadır. Sabun haznesinin büyük olmasının amacı kullanımın daha uzun sürmesi, görevliler açısından kolaylık sağlamasıdır. Sistemin ucundaki sabun aparatına bir kere basıldığında 1 gr sıvı sabun alınmaktadır. Bu miktar temizlik için yeterlidir. Bu sayede sabun israfı önlenmiş, ekonomik anlamda büyük kazanç sağlamış oluruz. Ortalama 1 gram sıvı sabun bırakan aparatımız kırılmaz plastikten imal edilmiştir. 20 lt’lik hazneye sahip olan depolu sabunluk sistemi monte edilen bir tuvalette kullanıcı durumuna göre ortalama(1000 kişilik öğrenci mevcudu olan bir okulda ) 1 yıl sabun dolumu gerekmemektedir. %80 tasarruf sağlayan depolu sabunluk sistemi 2 yıl firmamız garantisinde olup CE belgeli ve TSEK kriterine uygundur” ifadelerini kullandılar.
 

Ceylanpınar Dikili İmam Hatip Ortaokulu da tasarruf sağlayan sistemi, ilçede ilk kullanan kurumların başında geliyor. Okul Müdürü Mehmet Tahir Bağış “Artık sıvı sabun aparatlarına para ödemeyeceğiz. Yıllık ortalama 100 kg. sıvı sabun tüketimi yapıyorduk. Bu sistem sayesinde yıllık sıvı sabun giderimiz %80 azaldı. Bu bağlamda tasarruf için tüm okullara bu sistemin kullanılmasını tavsiye ediyorum” şeklinde memnuniyetini dile getirdi.