Ceylanpınar`da Beyaz Masa Uygulaması Hizmete Girdi

Ceylanpınar Belediyesi bünyesinde kurulan Beyaz Masa Alo 153 uygulaması hizmete girdi.

YEREL 31.10.2019 13:40:01 1578 0
Ceylanpınar`da Beyaz Masa Uygulaması Hizmete Girdi

 

Ceylanpınar'da yaşayan vatandaşların şikayet, öneri ve taleplerinin daha hızlı sonuca ulaşması amacıyla Ceylanpınar Belediyesi bünyesinde Beyaz Masa Alo 153 birimi kuruldu.

Vatandaşlar, Ceylanpınar Belediyesi ana bina giriş katında hizmet vermeye başlayan Beyaz Masa birimine dilerse 153 nolu telefonu arayarak veya bizzat başvuruda bulunarak şiyat, öneri veya talebini iletebilecek. İletilen talepler ise ilgili birimler tarafından hızlı bir şekilde değerlendirilip sonuçlandırılacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak, vatandaşların şikayet, öneri ve taleplerini daha hızlı değerlendirip çözüme kavuşturabilmek amacıyla Beyaz Masa uygulamasını hizmete koyduklarını belirtti. Vatandaşların 153 nolu telefonu arayarak veya bizzat başvuruda bulunarak taleplerini Beyaz Masa birimine iletebileceğini ifade eden Başkan Aksak, "Çözüm üreten belediye anlayışı ile artık vatandaşlarımızın taleplerini hızlı bir şekilde kayıt altına alacak ve hızlı çözümler ile vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını ortadan kaldıracağız" diye konuştu.