Ceylanpınar?da 1 Terörist Yakalandı

Ceylanpınar kırsalında bir teröristin silahsız yakalandığı, Şırnak`ın Silopi ilçesinde bölücü terör örgütü mensubu üç kadın teröristin güvenlik güçlerine teslim olduğu bildirildi.

GÜNCEL 2.07.2018 19:22:05 1755 0
Ceylanpınar?da 1 Terörist Yakalandı

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde "yurt içi terörle mücadele Harekâtı”na ilişkin bilgilere yer verildi. Buna göre; Ceylanpınar kırsalında, yasa dışı yollardan sınırı geçmeye çalışan PKK/PYD-YPG mensubu bir terörist silahsız yakalandı. Şırnak'ın Silopi ilçesinde Irak'ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan silahsız bölücü terör örgütü mensubu üç kadın terörist güvenlik güçlerine teslim oldu.
 

Hakkâri’nin Şemdinli kırsalında, güvenlik güçleri tarafından icra edilen arazi araması sırasında 25 kilogram amonyum nitrat, 22 metre kablo ve muhtelif yaşam malzemesi ele geçirildi. Bitlis'in Hizan kırsalında, güvenlik güçleri tarafından icra edilen arazi aramasında bir adet Glock marka tabanca, bir adet kamera, bir adet fotoğraf makinesi ve muhtelif malzeme ele geçirildi. Şırnak'ın Beytüşşebap kırsalında ise güvenlik güçleri tarafından icra edilen arazi aramasında bir adet M-16 piyade tüfeği ve çok miktarda yaşam malzemesi ele geçirildi.