Ceylanpınar’a fiber internet müjdesi

Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak’ın girişimleriyle Ceylanpınar'a fiber internet geliyor. İlk etapta internet sıkıntısı yaşayan 15 Temmuz Mahallesi’nde 31 Aralık tarihine kadar çalışma tamamlanacak, 2020 yılında bütün ilçe fiberleşmiş olacak.

YEREL 21.11.2019 10:41:00 1885 0
Ceylanpınar’a fiber internet müjdesi

Göreve geldiği günden bu yana Ceylanpınar'ın daha yaşanır bir kent olması için gayret eden Belediye Başkanı Abdullah Aksak, ilçenin modern bir görünüme kavuşması için çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Abdullah Aksak'ın yoğun gayretleri sonuç verdi ve Ceylanpınar'a fiber internet ile ilgili çalışmalar başladı. Şanlıurfa Telekom Müdürü Mehmet Toydemir ile de bir görüşme gerçekleştiren Başkan Aksak, Toydemir'den yapılacak çalışma hakkında bilgi ald.

 

SÜREÇ BAŞLADI…

Çalışmalar ilk etapta internet alt yapısı bulunmayan ve bu konuda büyük sıkıntı yaşanan 15 Temmuz Mahallesi’nde başlayacak. 15 Temmuz Mahallesinde 31 Aralık tarihine kadar çalışmalar tamamlanacak. 2020 yılında ise bütün Ceylanpınar Başkan Aksak’ın girişimleriyle fiber internet ile buluşacak. Yapılacak çalışmalar ile Ceylanpınar ışık hızında internet kullanacak.

 

“İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak, yaptığı açıklamada fiber internetin Ceylanpınar'a gelmesiyle ilgili olarak sürdürdükleri yoğun çalışmaların neticeye ulaştığını söyledi. Başkan Aksak, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Ceylanpınar’ı daha modern ve yaşanabilir bir ilçe yapmak için mesai kavramı gözetmeksizin çalışıyoruz. İlçemizin ışık hızında internet ile buluşması için gayretlerimiz sonuç verdi. 15 Temmuz Mahallesi’nde 31 Aralık tarihine kadar çalışma tamamlanacak. 2020 yılında ise bütün Ceylanpınar ışık hızında internet ile buluşmuş olacak. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.


Anahtar Kelimeler: Ceylanpınar’ fiber internet müjdesi